Budgetcoaching

Via budgetcoaching help ik u een duidelijk inzicht te krijgen in uw financiële situatie, om zo samen tot een oplossing te komen.

Ik laat u inzien dat met het zelfde inkomen, méér kunt doen. Hoe u voortaan beter kunt rondkomen met uw inkomen. Dat bereikt u door middel van budgetteren. Ik help u inzicht te krijgen in inkomsten en uitgaven. Het doel: inkomsten vergroten, uitgavenpatronen veranderen, schulden weg werken of in de toekomst voorkomen.

Als budgetcoach streef ik er naar u te coachen naar zelfstandigheid in bij uw eigen administratieve en financiële zaken. De persoonlijke begeleiding vindt grotendeels bij u thuis plaats. Daar ligt de administratie. Daar worden beslissingen genomen.

De loterij winnen…

Een voorbeeld van snel rijk worden, een droom, als deze toch eens zou uitkomen… Helaas is de dagelijkse praktijk anders. Met moeite kunnen we soms rondkomen. Het geld vliegt de portemonnee uit. Gisteren 100 euro gepind, vandaag alleen nog wat kleingeld over. We vragen ons dan af waar het is gebleven. We willen er wel wat aan doen, maar wat…?

Vraag mijn hulp vandaag nog aan! De kosten verdient u ruimschoots terug. Daarna is de winst voor u!

Problemen bij instanties.

De budgetcoach, ondertussen volledig bekend met uw materie, laat u niet alleen naar een instantie gaan om uw probleem op te lossen. Ook hier bied ik u een helpende hand door aan te schuiven. Ook kan ik door telefonische contacten met instanties vaak gewenste resultaten halen.