Jubileum

Hoe het begon?20 jaar

In 2003 startte ik met het geven van cursussen “rondkomen met inkomen” in de wijkcentra in Assen. Hierin kwamen specifieke vragen naar voren. Het idee van het brengen van een huisbezoek bij een klant was geboren. Als het goed gaat, wil je groeien als bedrijf.

Ik heb daarop diverse bedrijven laten weten dat ik ingezet kon worden als budgetcoach voor een werknemer met administratieve of financiële problemen. Dat was een slimme zet. Vandaag de dag is het nog steeds waarvoor ik word benaderd. Nu uitgebreid met groepsvoorlichting en geldlessen op scholen.

Mijn persoonlijke meerwaarde

In 2003 was ik een pionier. Nu ben ik één van de vele budgetcoaches die actief zijn. Ik kijk met veel plezier terug op de afgelopen 20 jaar. Op mijn inzet en wat ik daarmee voor de klant heb kunnen bereiken. De waardering van de klant is er heel vaak.

Als budgetcoach hecht ik waarde aan het contact met de klant, ik pas maatwerk toe. Zonder toeters en bellen. Problemen lossen we samen op, is het niet linksom, dan maar rechtsom. Voor de klant kan ik het contact hebben met de schuldeiser of met de klant samen naar de rechtbank of de uitkeringsinstantie. Als het nodig is, ben ik er.

Bureau Meer voor Minder 20 jaar