Voor wie?

Voor wie werkt bureau Meer voor Minder. Het bureau Meer voor Minder is er voor werkgevers, arbodiensten en particulieren.

Werkgever

Uw werknemer financieel weer op de rails. Wat kan de budgetcoach dan voor u als werkgever betekenen?
Een werknemer kan verzuimen van het werk vanwege financiële problemen. Als werkgever zult u hiervan niet altijd (direct) op de hoogte zijn.
Wat onderneemt u wanneer u weet van de financiële problemen?
U kunt uw steentje bijdragen aan het oplossen van die soms alles overheersende financiële problemen door begeleiding op het financiële, administratieve vlak aan te bieden.

Wat biedt de budgetcoach u extra t.o.v. andere hulpverleners? Heel veel financiële kennis en affiniteit met financiële problemen. Daarnaast: oplossingsgericht werken, maatwerk en persoonlijke aandacht.
Bij de budgetcoach hebben de financiële problemen prioriteit.

Particulier

Als particulier bent u ook welkom bij mij met uw hulpvraag. Ik heb gemerkt dat hulpvragen heel verschillend kunnen zijn.

Wilt u ondersteuning bij uw administratie of het invullen van formulieren? Heb u behoefte aan inzicht in uw financiën? Met deze en vele andere vragen kunt u bij mij terecht.

Arbodienst

De klant weer financieel fit.
Als arbodienst heeft u veel expertise in huis. Bent u ook bekwaam in het bieden van administratieve, financiële hulp? Kunt u een ander licht werpen op de soms zware en uiterst ingewikkelde financiële problemen van een klant?
Een werknemer kan verzuimen vanwege financiële problemen. U raakt hierbij betrokken omdat deze werknemer zijn reden van verzuim met u zal bespreken. Wat onderneemt u dan?

Een budgetcoach is een ware aanvulling op de aanwezige expertise. Biedt veel financiële kennis en affiniteit met financiële problemen! Daarnaast: oplossingsgericht werken, maatwerk en persoonlijke aandacht. Bij de budgetcoach hebben de financiële problemen prioriteit.
Ieder zijn vak toch? De budgetcoach kan een uitstekende aanvulling zijn binnen de arbodienst.